دوره لیزر در دندانپزشکی

از جمله روش های نوین و موثر در امر تشخیص زودرس جرم دندانی و ضایعات پوسیدگی می توان به استفاده از لیزر در دندانپزشکی اشاره کرد. این روزها حتی نوید کاهش خونریزی، درد و خلاصی از صدای توربین های دندانپزشکی را نیز در تبلیغات برخی کلینیک ها و مطب ها می شنویم، در این مقاله می خواهیم درباره دوره لیزر در دندانپزشکی توضیحات جامعی را مطرح کنیم توصیه میکنم با مرکز آموزش مهارتی باران مهر درنیکا همراه باشید. لازم به ذکر است که این تکنولوژی هنوز در سطح کشور همه گیر نشده و تعداد دندانپزشکانی که توانایی لازم در کار با لیزر را دارند بسیار کم و محدود می باشد.
صحبت های دکتر چینی فروش ، مدرس دوره لیزر دندانپزشکی
لیزر نخستین بار در سال 1994 برای جراحی لثه و در سال 1996 برای استخوان فک و دندان مورد تایید و به کار گرفته شد. در دندانپزشکی از لیزرهای متنوع که دارای طول موج های مختلف هستند استفاده می شود؛ این موضوع نشان دهنده تطبیق یافتن لیزرها برای اهداف و مقاصد درمانی خاص است. دندانپزشک می بایست در دنیای امروز با تکنولوژی های روز دنیا آشنا بوده و توانایی پاسخگویی به درخواست های بیمار و پرسش های او را داشته باشد. او باید مهارت بالینی و اطلاعات خود را به روز کرده و به این ترتیب قادر به ارائه خدمات با کیفیت موثرتر و بالاتر باشد. به همین جهت آشنایی او با تکنولوژی های نوینی همچون لیزر بسیار حائز اهمیت است. در همین راستا مرکز آموزشی باران مهر درنیکا اقدام به برگزاری دوره لیزر در دانپزشکی برای افراد نموده و گواهینامه معتبر از مرکز ملی مهارت آموزی زیر نظر وزارت بهداشت به آن ها ارائه می دهد.
مزایای دوره لیزر در دندانپزشکی
- در صورت بهره وری از تکنولوژی لیزر در دندانپزشکی ، شاهد آن خواهیم بود که احتمال تورم نسوج نرم و نیز ریسک بروز خونریزی در حین و پس از درمان ؛ شدیدا تقلیل می یابد.
- طبیعتا با استفاده از لیزر ، احساس ترس و دلهره از خدمات دندانپزشکی ؛ در بیماران به شدت کاهش یافته و در نتیجه ، افراد با خیال راحت تر مبادرت به درمان مشکلات دندانی خویش خواهند نمود.
- در صورت استفاده از لیزر در دندانپزشکی ، نیاز به بی حسی به مراتب کاهش خواهد یافت.
- چنانچه در راستای انجام خدمات دندانی ، از نیروی لیزر استفاده گردد ؛ قاعدتا دیگر نیازی به بخیه نخواهد بود.
- در درمان با لیزر ، فرد احساس درد بسیار کمتری خواهد کرد.
- زخم ها بعد از انجام خدمات درمانی با لیزر ؛ سریع تر از روش جراحی بهبود می یابند.
- استفاده از لیزر ، ریسک پوسیدگی دندان ها را کمتر می کند و از پوسیدگی زودرس دندان ها نیز جلوگیری به عمل می آورد.
- با استفاده از لیزر در دندانپزشکی ؛ پزشک بر روی ناحیه مورد نظر ، تسلط بیشتری یافته و به این ترتیب مدت زمان درمان ، کاهش خواهد یافت و این موضوع منجر به سهولت روند درمان شده و بیمار احساس راحتی بیشتری خواهد کرد.
سر فصل های دوره لیزر در دندانپزشکی
از جمله سرفصل هایی که در مرکز باران مهر درنیکا به افراد آموزش داده می شود عبارتند از :
- فیزیک لیزر (شامل پارامترهای لیزر، تداخل لیزر با بافت هایبیولوژیک و غیره)
- ایمنی و حفاظت لیزر
- کاربرد لیزر در تشخیص بیماری های دهان و دندان
- کاربرد لیزر در دندانپزشکی محافظه کارانه و ترمیمی
- کاربرد لیزر در دندانپزشکی کودکان
- کاربرد لیزر در درمان ریشه دندان
- کاربرد لیزر در ایمپلنت های دندانی
- کاربرد لیزر در جراحی های دهان و فک و صورت
- کاربرد لیزر در ارتودنسی
- کاربرد لیزر در کنترل درد و اثرات درمانی لیزر کم توان
- فتوداینامیک تراپی و غیره.
هزینه دندانپزشکی با لیزر چقدر است ؟
درمان با لیزر در حوزه دندانپزشکی ، بسته به نوع درمان و ابزارهایی که مورد استفاده قرار می گیرند ؛ متفاوت خواهد بود. لازم به ذکر است که هزینه های دندانپزشکی سنتی ، نسبت به دندانپزشکی با لیزر ؛ گران تر می باشد ، چرا که در دندانپزشکی سنتی ، تعداد جلسات درمانی بیشتر بوده و طول جلسات درمان نیز طولانی تر از دندانپزشکی با لیزر می باشد.
آیا بیمه ، هزینه درمان با دندانپزشکی لیزری را می پردازد ؟
در ابتدا لازم به ذکر است که شرکت های بیمه ، هزینه خود درمان را پوشش می دهند و روش درمان را مد نظر قرار نمی دهند ؛ از این رو هزینه درمان با دندانپزشکی لیزری نیز تحت پوشش خدمات بیمه قرار دارد و هزینه ای که بیمه در قبال آن می پردازد با هزینه ای که برای دندانپزشکی سنتی پرداخت می کند ، برابر است. البته باید متذکر شد که همه شرکت های بیمه ، هزینه های درمان های دندانپزشکی را تقبل نمی کنند. از این رو بهتر است پیش از مبادرت به انجام درمان های دندانی ، در ابتدا در خصوص سیاست های شرکت بیمه ای که تحت پوشش آن هستید ؛ اطلاعات لازم را کسب نمایید و سپس اقدام به درمان نمایید.
کابرد لیزر در دندانپزشکی
به طور کلی از لیزر می توان در راستای کنترل حساسیت ها و التهابات دندانی ، پوسیدگی دندان ، برخی از جراحی های زیبایی دندان اعم از سفید کردن دندان ، دردهای مفاصل فکی و گیجگاهی و برداشتن تورموهای دندان بهره برد.
انواع لیزرهای مورد استفاده در دندانپزشکی
- لیزر دی اکسید کربن : با استفاده از این نوع از لیزرها در دندانپزشکی ، می توان بافت ها و استخوان های دندان و اطراف آن و همچنین تورمورهای دندان را برداشت.
- لیزرهای اربیوم : از این لیزرها ، غالبا در اعمال جراحی زیبایی دندان استفاده می شود.همچنین این نوع از لیزرها را می توان با هدف آماده سازی دندان جهت پر کردن و ترمیم ، مورد استفاده قرار داد.
- لیزرهای دیودی و ان دی یاگ : از این نوع از لیزرها می توان برای رفع و درمان التهابات لثه و دیگر عوامل بیماری زا بهره گرفت.
استفاده از لیزرهای دندانپزشکی در چه مواردی ممنوع است ؟
در مواردی که دندان بیمار با نقره پر شده باشد ، نمی توان از لیزرها استفاده نمود. در همه درمان های متداول دندانپزشکی ؛ اعم از درمان پوسیدگی دندان ، آماده سازی دندان برای تصب روکش یا بریج و کار کردن در مجاورت دندان پر شده ؛ امکان استفاده از لیزرها وجود ندارد.
آیا برای انجام خدمات دندانپزشکی با لیزر ، بی حسی لازم است ؟
شایان به ذکر است بر خلاف تصور عموم افراد که گام می کنند در صورت بهره وری از لیزر در خدمات دندانپزشکی ، دیگر نیازی به بی حسی وجود ندارد ؛ باید اشاره داشت که چنانچه در راستای ارائه خدمات دندانپزشکی از لیزر استفاده شود ، باز هم نیاز به بی حسی وجود دارد.
آیا می توان حساسیت های دندانی را با لیزر برطرف ساخت ؟
همانطور که پیشتر اشاره شد ؛ یکی از کاربردهای دوره لیزر در دندانپزشکی ، درمان حساسیت های دندانی می باشد. از این رو افرادی که به دلیل حساسیت دندانی ، هنگام خوردن میوه های خنک یا آب سد دچار احساس ناراحتی می شوند ؛ می توانند برای از بین بردن حساسیت دندانی خود از لیزرهای دندانپزشکی استفاده کنند.
ایجاد دسترسی برای قرار دهی براکت ها با استفاده از لیزر دایود
فرآیندهای مختلفی در طول درمان با ارتودنسی می توانند با لیزر انجام شوند. از لیزر دایود می توان برای برداشتن بافت ژینژیووپلاستی و ژینژیوکتومی استفاده نمود تا محل مناسبی برای قرار گیری براکت ها و یا بند روی دندن ها به وجود آید. انجام این فرآیند با لیزر به صورت قابل توجهی طول درمان را کاهش می دهد. این لیزر می تواند به دندانپزشک کمک کند با اتصال مستقیم براکت ها از بروز بیرون زدگی و یا نهفتگی دندان های پرمولر جلوگیری نماید.
کاربردهای لیزر در ارتودنسی
به دلیل مزیت های بسیار لیزرها امروزه در ارتودنسی به صورت ویژه ای از مزایای آن استفاده می کنند. با استفاده از لیزر می توان درد ، خون ریزی و ورم را کاهش داد. دقت کار افزایش پیدا می کند و انقباض زخم ها کاهش می یابد. معمولا بیمارانی که تحت عمل جراحی با لیزر قرار می گیرند از راحتی و بدون درد بودن این عمل متعجب می شوند. برای درمان از ژل های بی حس کننده استفاده می شود و درمان اصلی در چند دقیقه انجام می شود. به صورت کلی کاربردهای لیزر در ارتودنسی عبارتند از :
- شکل دهی به لثه ها
- جدا کردن و یا چسباندن براکت ها
- قرار دادن براکت های در محل مناسب با اصلاح وضعیت لثه
- نمایان کردن دندان های نهفته. در گذشته این عمل نیاز به جراحی و هزینه زیادی داشت.
- از بین بردن لثه اضافی و برطرف کردن مشکل لبخند لثه ای در افرادی که لثه آن ها بیش از حد دندان های جلویی فک بالا را پوشانده است.
- انجام عمل فرنکتومی به منظور برداشتن بافت های اضافی که گاهی بیش از اندازه بزرگ می باشد.
مزایای استفاده از لیزر در ارتودنسی
- ایمنی بسیار بالا
- کوتاه بودن دوره نقاهت
- سریع بودن زمان درمان
- کاهش احساس درد
- بدون خون ریزی
- کم تهاجمی
202346 دیدگاه
به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.
If you would like to grow your knowledge simply keep visiting this web page and be updated with the latest gossip posted here.
казахское порно
If you are aware that you do this, be sure to advise your LASIK surgeon in advance so that you can make appropriate plans side effects for tamoxifen Pothiawala S, Lateef F
İdrar yolu enfeksiyonları hamilelik sırasında çok yaygındır ve
oldukça ağrılı olabilirler. Genellikle idrar
yaparken yanma hissi olarak başlarlar ve yoğun bir idrara çıkma ihtiyacına neden olabilirler.
İdrar yolu enfeksiyonları, yeni doğan bebekte erken doğum, erken membran rüptürü, idrar yolu enfeksiyonu gibi komplikasyonlara yol açabileceğinden hamile kadınlar için de oldukça
tehlikelidir. Hamilelik sırasında İYE geçiren kadınlar,
tedavi seçenekleri hakkında doktorlarıyla konuşmalıdır.
İdrar yolu enfeksiyonları hamilelikte sık görülen bir sorundur,
ancak tedavi edilebilirler. Aşağıdaki belirtilerden herhangi birini yaşarsanız, hemen doktorunuza
görünün:
– Normalden daha sık idrara çıkma isteği
– İdrar yaparken yanma hissi
– Ateş
– Keskin bir idrar kokusu
– İdrarda kan
You really make it seem so easy together with your presentation but I in finding this topic to be really one
thing which I believe I would never understand.
It sort of feels too complicated and very extensive for me.
I’m having a look ahead on your subsequent publish, I
will attempt to get the hang of it!