دوره مراقبت پرستاری در سوختگی ها

پرستاری که مراقبت از بیمار سوخته را به عهده می گیرد ، باید اطلاعات بالایی در ارتباط با تغییرات فیزیولوژیک ناشی از سوختگی داشته باشد و مهارت های ضروری برای بررسی مورد نیاز جهت تشخیص تغییر در شرایط بیمار را کسب کند. پرستاری در بخش های سوختگی ، نیازمند مراقبتی دقیق و چالش انگیز است. همچنین لازم به ذکر است کیفیت مراقبت توسط پرستاران به عنوان بزرگترین گروه مراقبتی در مراکز سوختگی ، از اهمیت به سزایی برخوردار است. از این رو مرکز آموزش باران مهر ، بهترین مرکز آموزش های حرفه ای و مهارتی در تهران ، با برگزاری دوره مراقبت پرستاری در سوختگـی ها ، در نظر دارد با ارائه مهارت های لازم به فراگیران عزیز ؛ آن ها را آماده خدمت رسانی به مددجویانی نماید که در حوادث و سوانح دچار سوختگی شده اند.
اهداف دوره مراقبت پرستاری در سوختگـی ها
هدف کلی از اجرای دوره مراقبت پرستاری در سوختگی ها در باران مهر درنیکا ، بهترین موسسه آموزش های علوم پزشکی در تهران ؛ تربیت پرستاران توانمند و کارآمد جهت ارائه خدمات جامع مراقبت پرستاری ، مبتنی بر تشخیص های پرستاری به مددجویان ؛ در مراحل مختلف سوختگی است. اهداف شناختی این دوره مشتمل بر بررسی وضعیت سلامت مددجو ، بررسی عمق و شدت سوختگی ، تجویز دستورات داروئی بر اساس دستور پزشک ، تشخیص عوارض و پیامدهای سوختگی و مراقبت از آنها، مراقبت های قبل از انجام گرافت پوستی ، حمایت های روانی، اجتماعی ، آموزشی مددجو و خانواده وی در رابطه با پیگیری مراقبت و درمان ، مراقبت های قبل و بعد از عمل جراحی و ترمیمی در مددجویان دچار سوختگی می باشد.
سرفصل های دوره مراقبت پرستاری در سوختگـی ها
کلیات سرفصل دوره مراقبت پرستاری در سوختگی ها از قرار ذیل می باشد :
- مروری بر آناتومی و فیزیولوژی پوست
- پاتوفیزیولوژی سوختگی و عوامل موثر در بروز سوختگی
- تعیین وسعت سوختگی
- اختلال آب و الکترولیت در سوختگی
- فوریت های سوختگی
- انواع سوختگی و مراقبت بر اساس فرآیند پرستاری
- پانسمان
- فرآیند بهبود زخم سوختگی
- کاربرد داروها در سوختگی
- کنترل عفونت
- روش های تغذیه
- پیشگیری و مدیریت عوارض
سوختگی و اقدامات فوریتی
در دوره مراقبت پرستاری در سوختگی ها ، در باران مهر درنیکا بهترین مرکز آموزش های علوم پزشکی در تهران ، یاد می گیرد که دمای کوتاه مدت پوست تا دمای 45 درجه به ندرت موجب سوختگی خواهد شد اما در صورتی که این دما بیش تر از 50 درجه سانتی گراد باشد ، با توجه به مدت طول تماس موجب سوختگی در درجه های مختلف خواهد شد. اولین قدم ارزیابی سوختگی می باشد بدین منظور لازم است اقدامات زیر را انجام دهید :
- مصدوم را از منشا سوختگی دور کنید.
- مواد تولید کننده گرما نظیر زیور آلات و حتی لباس را از محلی که دچار سوختگی شده است دور کنید.
- بعد از متوقف کردن فرایند سوختگی ، تنفس و وضعیت ذهنی بیمار را ارزیابی نمایید. ممکن است افرادی که قربانی سوختگی در فضای بسته می شوند ، دچار مشکلات تنفسی و مسدود شدن راه تنفسی شوند.
- شدت سوختگی و گردش خون بیمار ، اولویت انتقال مصدوم را مشخص می کند. در صورتی که بیمار دچار سوختگی دارای شرایط زیر باشد لازم است به مراکز درمانی منتقل شود :
- تنفس سخت و اختلال در راه هوایی
- درد شدید و تروما
- عدم پاسخگویی به تحریکات
نکاتی که لازم است به آن توجه داشته باشید :
- تلاشی برای جدا کردن قسمت های چسبیده لباس به بدن نکنید.
- علائم حیاتی بیمار را اندازه گیری و ثبت کنید.
- اگر منشا سوختگی نیمه جامد است یعنی فرد با موادی مانند قیر دچار سوختگی شده است ، برای پاک کردن این مواد تلاشی نکنید زیرا صدمه بیشتری به بافت ها وارد می شود.
ناحیه سوخته شده را با پانسمان استریل و خشک و یا پانسمان مخصوص سوختگی بپوشانید. از تخلیه و سوراخ کردن تاول خودداری نمایید. - در سوختگی های الکتریکی تا زمانی که تجهیزات و اطلاعات کافی در این امر را ندارید ، بیمار را از سرچشمه سوختگی جدا نکنید. و از تماس با فردی که هنوز در تماس با منبع الکتریسیته است اجتناب کنید.
- برای جبران مایعات از دست رفته از محلول رینگر لاکتات استفاده نمایید.
%%
My webpage … Mesothelioma Attorney In Abbeville
%%
Review my website: Mesothelioma lawsuit Madera