کرونا یا آنفولانزای فصلی؟

تفاوت آنفولانزای فصلی و سرماخوردگی با نوع جدید ویروس کرونا:
پرسشی که احتمالا بسیاری از افراد همزمان با شیوع نوع جدید ویروس کرونا با آن مواجه می شوند تفاوت علائم ابتلا به آنفلوانزای فصلی با نشانه های ابتلا به ویروس جدید کرونا است. بی شک همزمان با شیوع ویروس جدید کرونا گروهی نیز به سرماخوردگی عادی و آنفلوانزای فصلی مبتلا خواهند شد. امری که می تواند نگرانی زیادی را برای مبتلایان ایجاد کند. آگاهی از تفاوت علائم این بیماری ها میتواند از شدت نگرانی ها بکاهد.
نوع جدید ویروس کرونا مانند ویروس های آنفلوانزای فصلی واگیردار است و منجر به بیماری دستگاه تنفسی می شود.
ویروس های آنفلوانزای فصلی باعث تب، سرفه، گلو درد، درد عضلات، سر درد، آبریزش بینی و در برخی موارد اسهال و استفراغ می شود. علائم ویروس های آنفلوانزاهای فصلی اغلب به صورت ناگهانی بروز می کند. اکثر مبتلایان به ویروس های آنفلوانزاهای فصلی طی دو هفته بهبود پیدا می کنند. با این حال آنفلوانزای فصلی می تواند در برخی از بیماران منجر به ذات الریه شود.
در مقابل دانشمندان همچنان در حال بررسی ویروس جدید کرونا و علائم ابتلا به آن هستند. با این حال نتیجه تحقیق هایی که تاکنون انجام شده است نشان می دهد که نشانه های اصلی ابتلا به این ویروس تب، سرفه و تنگی نفس است. تاکنون تنها پنج درصد بیماران مبتلا به نوع جدید ویروس کرونا از گلودرد و آبریزش بینی شکایت کرده اند. این در حالی است که حالت تهوع، اسهال و استفراغ در تنها یک تا دو درصد مبتلایان به ویروس جدید کرونا مشاهده شده است.
نشانه های سرماخوردگی معمولی در بیماران اغلب عطسه و سرفه، سر درد، گلودرد، آبریزش بینی، درد عضلانی و احساس خستگی است.
به این ترتیب می توان نتیجه گرفت که هم آنفلوانزای فصلی و هم ویروس جدید کرونا منجر به تب و سرفه در مبتلایان می شوند. با این حال تنگی نفس ویژگی خاص ابتلا به نوع جدید ویروس کرونا محسوب می شود. گلودرد و آبریزش بینی نیز در اکثر موارد در بیماران مبتلا به این ویروس مشاهده نمی شود.
علائم سرماخوردگی:
- سرفه
- عطسه
- گلو درد
- سر درد
- درد عضلانی
- خستگی
علائم آنفولانزای فصلی:
- تب و لرز
- سرفه خشک
- گلو درد
- سر درد
- درد عضلانی
- آبریزش بینی
- حالت تهوع و استفراغ
- اسهال
- احساس خستگی شدید
علائم ابتلا به ویروس جدید کرونا:
- تب
- سرفه
- تنگی نفس
- به ندرت گلودرد
- در موارد نادر آبریزش بینی
- در موارد بسیار نادر حالت تهوع، اسهال و استفراغ
مسئولان بهداشتی بسیاری از کشورها به افرادی که از علائم ابتلا به ویروس جدید کرونا در رنج هستند توصیه می کنند که به جای مراجعه به اورژانس بیمارستان یا مطب پزشکان با شماره های تلفنی که مسئولان اعلام کرده اند(سامانه جدید تلفنی 4030) تماس بگیرند و تنها به مراکز درمانی معین شده مراجعه کنند.
3 دیدگاه
به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.
tamoxifen warnings 7 mmHg mL s at MAP of 80 mmHg and 12
Minor bleeding ceases from the tamponade effect within the kidney capsule 88 cialis for daily use 2020 08 15 Not applicable US Acyclovir Tablet 800 mg 1 Oral Remedy Repack 2010 06 23 2011 11 09 US Acyclovir Capsule 200 mg 1 Oral Actavis Pharma Company 1998 12 02 2007 03 31 US Acyclovir Tablet 400 mg 1 Oral Red Pharm Drug, Inc
Riddle ND, Gorden L, Rojiani MV, Hakam A, Rojiani AM achat levitra belgique Carol added, there are days I probably didn t want to get out of bed